Ulla S Art Gallery

Ulla Severinsen, Strandby, nordjylland

Profil

profil-Ulla--severinsen

"-Ulla Severinsens interesse for at male begyndte for ca. 20 √•r siden, hvor hun polstrede en sofa om, og √łnskede et maleri eller et litografi, der skulle passe ind i interi√łret. Dette lykkedes umiddelbart ikke, og Ulla Severinsen besluttede s√•ledes, at hun selv ville male et billede, der passede til hjemmet.

I begyndelsen anvendte Ulla Severinsen v√¶gmaling og karton. Det var en billig og nem l√łsning, og resultaterne blev rimelige brugbare. De f√łrste 15 √•r var det dog kun sporadisk, at Ulla Severinsen malede.

I den mellemliggende periode blev Ulla Severinsen diagnosticeret med en kr√¶ftsygsygdom, der bet√łd en l√¶ngerevarende sygeperiode, og er i dag raskmeldt. Tiden blev lang og Ulla Severinsen begyndte derfor at male intens, hvilket bet√łd at hendes dav√¶rende kollegaer glad m√•tte tage imod de dengang lidt primitive "v√¶rker".Udviklingen af s√•vel farvevalg, teknikker og kompositioner begynde at tage form. Der blev hermed lagt en grobund til en status som billedkunstner.

I dag vil Ulla Severinsen ikke undv√¶re at male - har altid haft en stor trang til at skabe og har haft let ved at f√łre sine ideer ud i virkeligheden.

Det blev egentlig starten på Ulla Severinsens udvikling og karriere indenfor billedkunst. I Ulla Severinsens arbejde som billedkunstner har udgangspunktet været vægmaling/karton til lærred/acrylmaling, hvilket har været en både sjov og spændende proces, fortæller Ulla Severinsen. I denne proces fik Ulla Severinsen skabt sin egen stil.

-Endvidere fort√¶ller Ulla Severinsen "jeg skaber ikke resultater, men gennem processen skabes resultatet. Det er min motivation, engagement og udfordringen i det f√¶rdige produkt - der er en del af resultatet. Jeg √łnsker at udforske farvernes sammenspil, lige som jeg gennem mine malerier formidler gl√¶den til andre, n√•r jeg slipper fantasien l√łs i mit eget univers."

Alle Ulla Severinsens malerier er malet med acryl på lærred, og motiverne er abstrakte - baseret på kompositioner af former og farver. Ulla Severinsen begynder et maleri med et valg af farver, hvor hun tager udgangspunkt i det bagvedliggende kaotiske, men også på engang det rolige

Malerierne skal udstråle livsglæde, der omsættes i et klart og harmonisk farvevalg.

Ulla Severinsen √łnsker at give beskueren en sanselig gl√¶de og oplevelser , hvilket Ulla Severinsens har i skabelsen af sine malerier.

Ulla Severinsen har allerede nu et langt og spændende CV af udstillinger bag sig. Desuden viser Ulla Severinsen sine værker frem på diverse kunstmesser, udstillinger og i kunstforeninger.

profil-Ulla--severinsen-malerier

Ulla Severinsen


Min interesse for at male begyndte for ca. 20 √•r siden, hvor jeg polstrede en sofa om og √łnskede efterf√łlgende et maleri eller litografi, som passede til hjemmet. Det lykkedes umiddelbart ikke at finde et passende maleri og besluttede s√•ledes, at jeg selv kunne male et billede, der passede ind i interi√łret.

Det blev starten på at skabe farverige og spændende kompositioner, hvor jeg stadig eksperimentere og udvikler mig.

profil-Ulla--severinsen


"Der findes ingen vej til glæde, glæde er vejen"